Heb je een leerwens op het gebied van Computeren?
Kom dan naar het ‘Huis voor Taal & Meedoen’ in de Openbare Bibliotheek van Enschede. Er is elke werkdag, van 10:00 uur tot 17:00 uur, iemand aanwezig die samen met jou kan kijken naar de mogelijkheden.

  Click to listen highlighted text! Heb je een leerwens op het gebied van Computeren? Kom dan naar het ‘Huis voor Taal & Meedoen’ in de Openbare Bibliotheek van Enschede. Er is elke werkdag, van 10:00 uur tot 17:00 uur, iemand aanwezig die samen met jou kan kijken naar de mogelijkheden.

Windows 10: Vervolg

Deze cursus is een vervolg op de Windows 10: Basiscursus. Alle belangrijke zaken om de computer zonder problemen en veilig te laten functioneren, komen aan de orde.

Windows 10: Basiscursus

Wilt u leren werken met de nieuwste versie van Windows, het besturingssysteem van Microsoft? Volg dan de basiscursus.

Ipad en Iphone beginnerscursus

De iPad is de meest verkocht tablet en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke besturingssysteem (iOS). Dat geldt ook voor de eveneens populaire iPhone.

Digisterker

Leer makkelijker communiceren met de digitale overheid! Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente.

Computerles

Vrijwilligers uit de wijk, sluiten aan bij de vraag van de deelnemer. Zo mogelijk ook in eigen taal. Door met digitale middelen te oefenen, leren deelnemers digitaal vaardiger te worden.

Swoesj

Swoesj is een uniek project. Dankzij dit programma zijn er 26 NT1 aanmeldingen binnengekomen in een jaar, waar dat er normaal slechts 3 zijn.

Klik en tik

Niet iedereen doet moeiteloos mee in onze digitale maatschappij. Daarom is er een lessenserie Klik & Tik.